Kohta uuteen kotiin !

Joulukuun 21.päivä

Pepe kävi iltasella suihkussa ja aamusta pakattiin tavarat uutta kotia varten. Pepe saa oman kodin Akila-salukin kaverina. Paljon Onnea Männistön perhe jouisesta punanutusta!

Kaakkois-Suomen vinttikoirakerhon makkarakisat pidettiin 16.11-14 lämpimässä säässä ja meidän tiimistä kisaan osallistuivat Ruth ja Signe. Pikkukaveritkin pääsivät tutustumaan vieheeseen. Innostus syttyi samantien Topi, Pepe, Tauski, Thandi ja Erin pinkoivat hyvin. Topi oli niin innokas että juoksutti viehettä  ja kaivoi trissaa maasta .

Ruth voitti kisan 180 pisteellä ja innokkuuspisteet ratkaisivat kun samoilla pisteillä juoksi Aslan. Signe sijoittui 3. pistein 179.( kisoissa juoksi 22 koiraa)

Tästä on hyvä jäädä talvitauolle ja odottelemaan ensivuoden kisakautta.

Topi, Erin Pepe, Tauski ja Thandi !

Eirecogteil´s tapaaminen Luukin koirapuistossa 2.11-14, sää suosi ja kaikilla oli mukavaa. Koirat kirmasivat pitkin suurta puistoa ja saimme jutella salukeista kuinkas muutenkaan. Pennut olivat kasvaneet ja kehittyneet hurjasti. Kun koirat olivat saaneet tarpeeksi liikunaa siirryttiin kartanon puolelle kahville ja pullalle. Kaikille oli tosi mukavaa, kiitos että teittä tästä päivästä mieliinpainuvan.

Niin Niili E Tulloch Semillon löysi oman kodin isoveikka Santerin ja Jimin laumasta !

Seuraavana omaan kotiin pääsi Quila E Tequila Sunrise

Ensimmäisenä omaan rakastavaan kotiin lähti Simba E Tullamore Dew

T-pentueemme syntyi 17.6-14 pentuaika kului nopeasti , pennut varttuivat Liikkalassa ja pari viimeistä viikkoa saivat viettää Klamilan pihamaalla temmeltäen ja painien, Metsälenkkejä ja remmilenkkejä harjoittellen.  Sekä opetellessa koirienkieltä laumamme kanssa.

Malinkainen

Saimme kutsun viettää ihanaa viikonloppua Ronin perheen luona saaressa. Koirat ja ihmiset nauttivat lämmöstä , hyvästä seurasta, mahtavasta ruuasta ja järvessä uimisesta. Toukokuu oli kuin keskikesä, aurinko porotti lehdet puissa ja kukat kukkivat. Västäräkki pesi räystään alla ja kuikka huusi järvenselällä.

Kiitos kun saimme tulla !

Helmikuu

Carlan pojat tapasivat lenkkeilyn merkeissä Kuresuon kuopilla, saimme pojat ja mamman samaan kuvaan

Kianan poikia oli meillä hoidossa tammikuun alussa ja saimme jopa tällaisen hienon yhteispotretin